5 грудня на базі КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» відбулася нарада-семінар спеціалістів органів управління освітою, які відповідають за питання організації харчування в закладах дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), інтернатних закладах освіти. Захід проведено спільно з Головним управлінням Держпродспоживслужби у Черкаській області.
Відкриваючи захід, заступник директора Департаменту освіти і науки ОДА Оксана Сімушіна відзначила актуальність проведення заходу та принагідно означила законодавчі нововведення, що регламентують безпеку харчування у закладах освіти: «Основні вимоги до харчування у закладах освіти сьогодні – це, насамперед, їжа для дітей повинна бути смачною, корисною, збалансованою, відповіда
...
Читати далі »