Четвер, 25.04.2024, 16:44
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2013 » Березень » 6 » Урочистості присвячені Міжнародному жіночому дню
17:13
Урочистості присвячені Міжнародному жіночому дню


5 березня делегація освітян взяла участь в  урочистостях, присвячених Міжнародному жіночому дню, що відбулися  в Палаці культури «Дружба народів» міста Черкаси. 

   Голова Жашківської районної адміністрації 

О.В.Павлов   з     делегацією   району  

  Розпочалося дійство виступами акторів Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру Сергія Боброва, Павла Гончарова, Олександра Гуменного та Олеся Павлютіна, які привітали черкащанок словами з ліричних віршів поетів  Черкащини різних епох. У їх виконанні прозвучали твори Тараса Шевченка, Олексія Озірного та Василя Симоненка.

     Голова обласної державної адміністрації, Герой України, Сергій Тулуб   привітав усіх жінок  із першим весняним святом і  подякував їм за мудрість, працьовитість, енергійність та наполегливість. Сергій Борисович побажав черкащанкам міцного здоров’я, добра, творчої енергії та впевненості у своїх силах.

–  Саме ви, своєю потужною енергією і силою, наповнюєте наше буття яскравими барвами. Ваша небайдужа і відповідальна життєва позиція є справжньою запорукою миру й стабільності, духовного відродження нашої країни. Хай доля буде завжди до вас прихильною, а весняне сонце ніколи не згасає у ваших очах та серцях! – звернувся керівник області до присутніх жінок.

За багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомі трудові досягнення, активну громадську діяльність та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня, почесною грамотою обласної державної адміністрації та цінними подарунками було нагороджено жінок, які все своє життя сумлінно працювали на благо суспільства.

Приємною традицією вже стали святкові концерти, присвячені Дню 8 березня. Цього разу для черкащанок свої найкращі пісні виконав народний артист України Павло Зібров. Крім того, своїми жартами піднімали настрій присутнім артисти-пародисти, брати  Валерій і Олександр Пономаренки.

       Фото на згадку з начальником Головного управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації Г.М.Гаврилюк та І заступником начальника Головного управління освіти і науки О.І.Славінською.


Переглядів: 648 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: