П`ятниця, 19.04.2024, 16:34
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2015 » Травень » 7 » Творчий звіт вихователів
15:36
Творчий звіт вихователів

Вихователь — це особа, яка за дорученням народу має повсякденний доступ

до найдорожчого народного багатства —

 розуму, думок, почуттів дітей, підлітків і юнацтва.

В. Сухомлинський

            В рамках районного методичного об’єднання вихователів дошкільних навчальних закладів 7 травня 2015 року в ДНЗ «Золотий ключик» №6 м. Жашків відбувся творчий звіт вихователів, які були атестовані у поточному році. В холі закладу гостей зустрічала виставка «Майбутнє в руках матерів», присвячена дню Матері. Експонати виставки – творчі роботи батьків, виконані за допомогою різних технік, кондитерські вироби тощо. Зал прикрасили авторськими роботами вихователя Жаборовської Світлани Володимирівни «Портрет мами» (техніка квілінг).  

 

 

 

 

 

 

 

      

       «Формування високої пізнавальної, моральної і етичної культури за творами В.О.Сухомлинського» - така тема творчого здобутку  вихователя, вихователя – методиста  Кравчук Алли Михайлівни. Заняття «Подорож у світ казки за творами В. Сухомлинського»  проведено з метою виховання  пошани до батьків, любові до людей, Батьківщини, розвитку емпатії та бажання бути потрібним, прагнення робити добрі вчинки, не допускати в серце негативного ставлення до навколишнього світу, бажання пізнавати, зберігати і захищати природу, відчувати себе її частиною. Малюки І молодшої групи із  задоволенням подорожували по груповій кімнаті, роблячи для себе нові відкриття.

            

 

 

       

 

       

 

 

       Чергове засідання "Батьківського всеобучу" на тему «Роль книги в житті дитини» провела вихователь, вихователь – методист  Кравченко Наталя Петрівна. Навчати батьків добирати книги за різною тематикою та виховним значенням, спонукати  вести дискусію про роль книги, ділитися своїм досвідом, як за допомогою книги виховати дитину, прививати любов та бережне ставлення до книги, любов до рідної України – такі завдання поставила перед собою педагог. А як підсумок проведеної роботи – виготовлення разом з дитиною книги,  оформлення її та презентація. Батьки і  дошкільнята середньої групи таке завдання виконали на відмінно. Книги «Моя Батьківщина – Україна», «Моя родина», «Літо – пора подорожей», «Незабутня подорож до зоопарку», «Наші друзі» та інші  зайняли почесне місце на полиці у груповій кімнаті.

 

              

        Тимошенко Тетяна Валеріївна, музичний керівник, вихователь – методист, підготувала свято МАТЕРІ «З любов’ю до матусі». З образом матері педагог пов'язав найдорожче нашому серцю: рідний край, квітучий сад, запашний степ, рідну оселю, солов’їну мову, червону калину – всю  нашу Батьківщину, що зветься Україною.

 

 

 

Переглядів: 1570 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: