Четвер, 18.04.2024, 07:46
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Головна » 2012 » Вересень » 14 » Свої ідеї вчителі завзято та з душею втілюють в життя
11:38
Свої ідеї вчителі завзято та з душею втілюють в життя

Днями голова Жашківської райдержадміністрації Олександр Павлов спільно з заступником голови райдержадміністрації Оленою Палій, начальником відділу освіти райдержадміністрації Валентиною Савицькою здійснив об’їзд шкіл району, зокрема побував в загальноосвітній школі №2, в школах  сіл Вороне, Хижня та Сорокотяга.

Голова РДА поспілкувався з учнями та вчителями, ознайомився з ходом навчального  процесу, оглянув матеріально-технічну базу  шкіл.

       Першою відвідали міську школу №2, делегація уважно оглянула класні кімнати, які вразили охайним ремонтом та відмітила зручність нещодавно побудованих внутрішніх вбиралень. Особливо прискіпливо керівництво району звертало увагу на їдальню. Адже від того в яких умовах, на якому обладнанні готується харчування великою мірою залежить здоров’я школярів. Всім оглянутим залишились задоволеним, лише  відмітив голова РДА, що  потрібно замінити столи та стільці в їдальні.

            Побувавши в Хижнянській школі Олександр Павлов був вражений особливістю естетичного вигляду навчального закладу, незважаючи на те, що школа поважного віку директор та вчителі закладу роблять все можливе аби надати закладу сучасного вигляду та облаштована за народними звичаями світлиця справили на очільника району неймовірні враження. Свої ідеї вчителі завзято та з душею втілюють в життя.

            Як зазначила директор Хижнянської ЗОШ Н.Я.Коломієць, школа на селі – своєрідний оберіг, добрий дім, теплий вогник для дітей і дорослих. Вона далека від великого світу, зате така близька для кожної дитини. Зробити школу саме такою, а світ сільської дитини змістовним, радісним, здоровозберігаючим – головне завдання педколективу та усієї громади села.

 Оглянувши Вороненську школу побачили охайну чистеньку школу та по господарські доглянуті клумби.

  Багато позитивних змін відбулись у Сорокотязькій ЗОШ, ошатні кабінети, охайно відремонтовані коридори, їдальня.

  Дуже затишно, як в дома в дитячому садку Сорокотяги, просторі ігрові зали, спальня, їдальня, внутрішні вбиральні. Все виконано так, щоб маленьким жителям Сорокотяги було затишно та комфортно.

      Підводячи підсумки об’їзду  керівник району наголосив, що головним залишається поліпшення навчально-виховного процесу. Адже, саме від освітян, залежить підвищення якості і конкурентноспроможності освіти. Тобто, раннє виявлення творчих нахилів дитини, підвищення рівня знань із використанням новітніх досягнень науки та техніки, а всі питання  у яких потрібна підтримка влади, завжди допоможемо. 
Переглядів: 672 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: