Четвер, 18.04.2024, 19:43
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Головна » 2013 » Червень » 17 » Створено сайт Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України
12:49
Створено сайт Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

                                                                                        За матеріалами сайту  http://guon.at.ua/

                  Розпочав роботу сайт Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України - osvitasport.org. Його головне завдання ­‑ пропаганда та популяризація шкільного і студентського спорту, здорового способу життя серед дітей, учнівської та студентської молоді, працівників освіти і науки. 

За словами голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, члена НОК України Євгена Баженкова, сайт Комітету вже активно висвітлює змагання всеукраїнських універсіад, гімназіад, спортивних ігор школярів, змагань серед учнівської та студентської молоді в навчальних закладах усіх типів і рівнів акредитації незалежно від їх відомчого підпорядкування.

Сайт Комітету інформує читачів сайту про співпрацю Міністерства освіти і науки з Міністерством молоді та спорту України, Національним олімпійським комітетом, фізкультурно-спортивними товариствами, а також ‑ про діяльність спортивних спілок студентської і учнівської молоді України та інших фізкультурно-спортивних організацій.

Багато уваги редактори сайту приділяють виступам національних студентських та учнівських збірних команд на всесвітніх універсіадах, європейських молодіжних олімпійських фестивалях, всесвітніх гімназіадах, чемпіонатах світу та Європи серед школярів і студентів.

На сайті Комітету можна ознайомитися з офіційними і регламентуючими документами Міносвіти і науки України і Комітету з фізичного виховання та спорту, а також його місцевими структурними підрозділами.

Читачі сайту дізнаються про широку палітру діяльності Комітету з фізичної культури, оздоровчо-спортивної роботи навчальних закладів усіх типів і рівнів акредитації у представлених рубриках «Про Комітет», «Офіційні документи», «Студентський спорт», «Учнівський спорт», «Фізичне виховання», «Фотогалерея» тощо.

Переглядів: 660 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: