П`ятниця, 29.03.2024, 11:39
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2015 » Січень » 15 » Різдвяні педагогічні зустрічі, присвячені пам’яті О.А.Захаренка
12:02
Різдвяні педагогічні зустрічі, присвячені пам’яті О.А.Захаренка

         14 січня 2015 року,  в рамках МО керівників дошкільних навчальних закладів, пройшли традиційні педагогічні читання, присвячені памяті О.Захаренка. Різдвяні педагогічні зустрічі організувала вихователь – методист дошкільного навчального закладу «Малятко» №1 м. Жашків Тетяна Анатоліївна Козюбра, лауреат премії імені О.Захаренка.

      Під час проведення заходу учасники переглянули заняття «Кольоровий світ» в молодшій групі №2,  вихователь Дубик В.В. Майстер – клас по технології методу моделювання  «Усміхайся людям – і твори добро» (старша група) провела вихователь Павлюк Л.П.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Козюбра Т.А., вихователь – методист, підготувала  презентацію «Прометей учительського роду», ознайомила присутніх з основними педагогічними ідеями видатного педагога та наголосила  у своїй промові на значенні педагогічної спадщини О.Захаренка для сучасної педагогічної науки.

       Цікавим та змістовним був виступ керівника закладу Тетяни Вікторівни Шингур про впровадження педагогічної спадщини О.Захаренка в практику роботи з дітьми, про те як педагогина власному прикладі доносять до дітей дотримання норм елементарної моральної культури й насамперед культури людських взаємин. В дошкільному закладі панує атмосфера довіри, взаєморозуміння, діти вчаться доводити власну думку та рахуватись з думкою товариша,можуть вільно спілкуватися з дорослими, підтримувати розмову. Думка, що авторитет вихователя – це результат його діяльності, взаємин з дітьми впроваджується в життя. Проводиться  системна робота щоб  діти не були байдужі до  виховательської, батьківської, материнської праці, вони повинні цінувати, поважати, шанувати її.  Безперечно, значну виховну роль відіграють казки, перекази, прислів’я, приказки, що вживаються в сім’ї, як базис гуманності й традицій. В дошкільному закладі така робота є системою розвитку пізнання світу, формуванню патріотичних почуттів, вихованню любові до рідного краю, домівки.

     Засідання круглого столу «Педагогічні роздуми»,  провела   методист РМК  Камінська С.І. , і звичайно не обійшлося без різдвяного  привітання творчого колективу дошкільного закладу «Малятко» №1 м. Жашків під керівництвом музичного керівника Елли Генадіївни Савчук.   

Переглядів: 574 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: