Субота, 20.04.2024, 14:14
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2015 » Жовтень » 16 » Про проведення Науково-практичного Інтернет-семінару «Герої Черкащини: золотий фонд української нації»
09:52
Про проведення Науково-практичного Інтернет-семінару «Герої Черкащини: золотий фонд української нації»

     Повідомляємо, що відповідно до плану роботи інституту в жовтні 2015 року на Черкаському освітянському порталі (сайті Черкаського ОІПОПП ЧОР) буде проходити науково-практичний Інтернет-семінар «Герої Черкащини: золотий фонд української нації».

       До участі у заході запрошуються науковці, методисти Р(М)МК, керівники загальноосвітніх навчальних закладів, дошкільних навчальних закладів та педагогічні працівники, які  мають теоретичні та практичні напрацювання із зазначеної проблеми.

        Черкащина була і залишається історико-культурним центром України. Вона стала нащадком і хранителем духовної спадщини провісника незалежності нашої держави, генія людства – Тараса Григоровича Шевченка.

     Шевченків край уславив себе великими історичними подіями, немеркнучими іменами. Саме із цієї землі зароджувалося славне козацьке лицарство і його демократична республіка Запорізька Січ, саме звідси кинув клич до боротьби мужній Богдан Хмельницький. Черкаська земля подарувала світовій культурі таких визначних письменників, художників, вчених як Іван Нечуй-Левицький, Михайло Старицький, Семен Гулак-Артемовський, Микола Драй-Хмара, Тодось Осьмачка, Михайло Максимович, Агатангел Кримський, Памфіл Юркевич, Василь Авраменко, Іван Падалка та багатьох інших.

Для розгляду пропонуються такі питання:

  1. Герої Черкащини із світовим ім’ям.
  2. Герої-педагоги Черкаського краю.
  3. Патріотизм Черкащини в іменах.

         Статті та матеріали для участі в Інтернет-семінарі просимо надсилати  із 25 по 30 жовтня 2015 року на адресу:stepanova76@ukr.net  (із позначкою «Інтернет_семінар-Герої Черкащини»).

      Матеріали Інтернет-семінару будуть розміщені із 05 листопада 2015 року на Черкаському освітянському порталі у розділі «Конференції, семінари. – Інтернет-заходи». Кращі роботи ввійдуть до окремої збірки. Учасники Інтернет-семінару, матеріали яких будуть розміщені на сайті із високим рейтингом (75% і більше оригінального тексту),  отримають сертифікати і електронний варіант збірки.

      Вимоги до оформлення матеріалів: шрифт Times New Roman, кегль 14, міжрядковий інтервал 1,5, усі поля – 2 см, редактор Word. 2003, автоматичні переноси не застосовувати, текст вирівняти по ширині сторінки. Між словами та знаками допускається тільки один пробіл.

На першій сторінці в правому верхньому куті вказати прізвище, ім’я, по батькові (повністю), повну назву навчального закладу, під ним по центру – назва статті великими літерами (напівжирним шрифтом), нижче через рядок – курсивом анотація (до 5 рядків) українською мовою.

Далі, з абзацу, основний текст. Після тексту статті обов’язково подається список літератури. Посилання на джерела – у квадратних дужках за таким зразком [5, с.175]. Перша цифра – порядок джерела в списку літератури, а друга – номер сторінки. Загальний обсяг статті до 7 сторінок. Фотографії подавати окремо від основного тексту і обов’язково із підписом.

Автори статей несуть відповідальність за зміст і достовірність поданих матеріалів. Редакційна колегія залишає за собою право відхиляти статті, які не відповідають зазначеним вимогам.

Довідки за телефоном (0472) 64-05-90, та електронною поштою: stepanova76@ukr.net .

 

Переглядів: 471 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: