Середа, 24.04.2024, 17:04
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Головна » 2013 » Червень » 17 » Обмін педагогічним досвідом між Звенигородським та Жашківським районами
09:24
Обмін педагогічним досвідом між Звенигородським та Жашківським районами

       17 червня 2013 року Звенигородський район відвідала делегація відділу освіти Жашківської райдержадміністрації у складі: Кракало О.П., завідувача райметодкабінетом, Бондаренко Л.В., директора Жашківської СПШ №1, Пісківець Т.Д., директора Вузівської загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, Власюк М.В., керівника методичного об’єднання вчителів початкових класів.

        Делегацію щиро вітали начальник відділу освіти Звенигородської райдержадміністрації Міненко І.Б., головний спеціаліст відділу освіти Кононенко С.В. та методисти районного методичного кабінету Чорновіл Д.О., Красуцька Л.Л.

             Гості відвідали Звенигородську загальноосвітню школу-інтернат І-ІІІ ст. Знайомство із закладом розпочали директор Волощук О.В. та заступник директора з навчально-виховної роботи Крекотень Н.О. Молодші школярі привітали гостей своїм чудовим виступом. Учителі початкових класів Товмацька Г.М., Погоріла Л.П., Басиста Л.В. презентували роботу своїх кабінетів. Учитель Кармазин С.В. ознайомила гостей з методикою викладання предмета «Сходинки до інформатики» у 2 класі, продемонструвала дидактичний та роздатковий матеріал.

  

          Також привітно зустріли делегацію директор Шевченківського навчально-виховного комплексу Нечитайло В.Б. та заступник з навчально-виховної роботи Ткаченко Н.А. Педагоги презентували готовність закладу до роботи перших, других та п’ятих класів за новими Державними стандартами. Особливістю класної кімнати першокласників закладу є куточок усамітнення та природознавчий, ігрова зона та стенди.

            Гості відзначили, як цікаві та змістовні матеріали вчителя «Сходинки до інформатики» у другому класі та «Інформатики» у п’ятому класі Дядченко Ж.М.: пам’ятки, різноманітні вправи для відпочинку та під час занять, підставки під ніжки.

  

       Гостям з Жашківщини педагогічний колектив Шевченківської спеціалізованої школи-інтернату показав майже стовідсоткову готовність шкільних приміщень до нового навчального року: територія в квітах, спортивний майданчик, стадіон, ігровий майданчик, гарно оформлені класні кімнати, кабінети та світла, затишна їдальня, оформлені відповідно вимог класні кімнати 2-4 класів, 5 класу та спальня  для денного сну першокласників.

  

          А родзинкою школи стали методичні матеріали педколективу, які представили гостям директор школи Терещенко Л.Д. та заступники директора школи Г.Л.Скрипник і А.Є.Ящук.

            Далі делегація гостей на чолі з начальником відділу освіти Міненко І. Б. відвідали Юрківську ЗОШ І-ІІІ ст. Окрасою зустрічі було привітання від учнів початкових класів.

          Гості відвідали класні кімнати, де навчаються учні початкових класів, де також лунали щиросердні привітання і побажання від вчителів і дітей.

       Після зустрічі в школі, сільський голова Цегельна В.Г. запросила гостей до сільської бібліотеки та ДНЗ «Горішок», де навчаються учні 1 класу.

Переглядів: 821 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: