П`ятниця, 26.04.2024, 07:21
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Головна » 2019 » Вересень » 30 » Відбулась нарада з питань дотримання законодавства щодо безпеки харчування дітей
08:38
Відбулась нарада з питань дотримання законодавства щодо безпеки харчування дітей

    26.09.2019 року в залі відділу освіти відбулась нарада з питань дотримання законодавства щодо безпеки харчування дітей.

     У нараді взяли участь т.в.о. начальника відділу освіти Волицька І.О., начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Жашківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Вініцький І.М., головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Жашківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Вознюк І.М. 

    Вініцький І.М. зосередив увагу керівників ДНЗ на першочерговості збереження життя і здоров’я дітей, необхідності посилення заходів із запобігання гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь серед дітей шляхом організації якісного харчування в закладах, наголосив на необхідності особистого контролю з боку керівників за дотриманням санітарно-гігієнічних норм на харчоблоках.

      Вознюк І.М. ознайомив присутніх з основними положеннями Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”, про терміни впровадження системи НАССР та відповідальність операторів ринку за невиконання законодавства. Також наголосив, що відповідно до “Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)”, до кінця 2019 року всі оператори ринку, які працюють у сфері виробництва й обігу харчових продуктів, мають впровадити систему аналізу ризиків і контролю критичних точок НАССР.

   Впродовж наради присутні отримали вичерпні відповіді на запитання щодо безпеки харчування дітей, роз'яснення тематичних матеріалів та  листів.

 

Переглядів: 232 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: