Вівторок, 23.04.2024, 15:42
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » 2013 » Квітень » 24 » На Жашківщині відкрито ще одну сторінку історії нашого краю
15:44
На Жашківщині відкрито ще одну сторінку історії нашого краю
23 квітня гостинна Жашківщина привітала учасників обласної естафети «Черкащина. Віхи 60-річної історії». В фойє будинку культури були розміщені виставки досягнення, декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва Жашківського району. 

У заходах взяли участь начальник управління культури Черкаської обласної державної адміністрації Джура Наталія Григорівна, голова Лисянської райдержадміністрації Андрієнко Артем Олегович, заступник голови Лисянської РДА Коровіна Наталія Вікторівна, голова Лисянської районної ради Лисичкін Анатолій Михайлович, голова Жашківської РДА – Дорошенко Сергій Васильович, голова Жашківської районної ради Демченко Олександр Анатолійович, народний депутат Верховної ради України, герой соціалістичної праці Омелян Никонович Парубок, а також жителі міста та району.

Урочисте дійство розпочалось з покладання квітів генію українського слова Т.Г.Шевченку заслуженими діячами району.

Начальник управління культури Черкаської обласної державної адміністрації Джура Наталія Григорівна привітала учасників урочистої події та, зокрема, наголосила на  важливості підготовки й відзначення 60-річного ювілею Черкаської області, в рамках яких і проходить естафета «Черкащина. Віхи 60-річної історії», подякувала представникам Лисянщини, які гідно приймали в себе естафету, вписавши в неї незабутні сторінки з розвитку рідного краю, та висловила впевненість, що й жителі Жашківщини активно долучаться до цього заходу.

Голова Лисянської районної державної адміністрації Андрієнко Артем Олегович в своєму виступі наголосив на тісній багаторічній дружбі між обома районами та зауважив, що нинішнє покоління краян зобов’язане зберегти і примножити все найкраще, що зроблено попередниками, докласти всіх зусиль задля подальшого розвитку як обох районів, так і всієї Черкащини.

З вітальними словами до присутніх звернувся голова Жашківської РДА Сергій Васильович Дорошенко, запевнивши усіх учасників заходу в тому, що прагнення до позитивних змін та стабільного майбутнього і надалі буде об’єднувати жителів району: працівників сільського господарства, лікарів, вчителів, службовців – усіх тих, хто  спрямовує  власний  потенціал та досвід, сили та знання на благо нашого краю.

- Тож з нагоди цього урочистого заходу, від усього серця бажаю всім міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів та досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту в Ваших оселях, нових здобутків в ім’я процвітання рідної Черкаської землі!- зазначив голова Жашківської райдержадміністрації.

Омелян Никонович Парубок, провів екскурс в історію - розповів присутнім про створення Черкаської області, її славне минуле і окреслив плани на майбутнє, на завершення виступу побажав усім присутнім наснаги, міцного здоров’я і нових здобутків.

Після офіційних привітань відбулась урочиста передача атрибутів естафети –альбому та рушника. Звитяжні і славетні сторінки Жашківського краю будуть вписані в альбом - який стане ювілейним літописом Черкащини та рушник на якому будуть відтворені стилі вишивки кожного регіону нашої області.

Урочистості продовжилися концертною програмою за участю колективів художньої самодіяльності району.

Переглядів: 706 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: