Четвер, 25.04.2024, 11:25
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Головна » 2017 » Квітень » 13 » На нараді керівників загальноосвітніх навчальних закладів обговорено ряд важливих питань
08:24
На нараді керівників загальноосвітніх навчальних закладів обговорено ряд важливих питань

        13 квітня цього року в конференц-залі відділу освіти Жашківської районної державної адміністрації відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів.

    На порядку денному було заслухано директора Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів Яроша О.М., який презентував перспективну модель інноваційного розвитку закладу, який бере участь у цільовій обласній програмі «Інноваційні школи Черкащини». За його словами, участь у проекті «Інноваційні школи Черкащини» забезпечить умови для створення гнучкої, мобільної, конкурентоздатної школи у рамках європейської освіти, що допоможе учню здобувати сучасні знання, компетентності, що стануть запорукою успіху в дорослому житті. Реалізація проекту має надати відповідь на виклики та проблеми сьогодення, зокрема і що стосується мотивації учителів до професійного зростання, отримання учнями закладу якісної освіти.

      Також на нараді обговорювалось питання щодо участі навчальних закладів району в різноманітних проектах, спрямованих на покращення матеріально-технічної бази шкіл– досвідом поділився директор Соколівського НВК «Школа І-ІІІ ступенів – ліцей» Демянчук В.В.

     Про участь закладів освіти в екологічній акції «Зробимо Україну чистою» розповіла методист РМК Костюк О.В., наголосивши, що 29 квітня о 10:00 по всій території України відбудеться наймасштабніша соціально-екологічна акція Let'sDoIt, Ukraine! На глобальне прибирання українці вийдуть заради того, щоб зробити нашу країну чистою та сформувати національну культуру чистоти!

     Під час наради розглянуто низку питань поточної діяльності освітніх закладів, проаналізовано проведення громадських обговорень проекту рішення районної ради «Про створення освітніх округів з опорними навчальними закладами» за участю керівників загальноосвітніх навчальних закладів, педагогічних працівників, батьків, громадськості. До складу робочої групи, яка в подальшому вирішуватиме доцільність створення освітніх округів у Жашківському районі, обрано керівників ЗНЗ, представників відділу освіти, райметодкабінету.

 

Переглядів: 384 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: