Четвер, 25.04.2024, 14:48
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Головна » 2013 » Червень » 17 » Молодь обирає здоров'я – 2013
12:46
Молодь обирає здоров'я – 2013

      За матеріалами сайту  http://guon.at.ua/

       12 червня 2013 року на базі Черкаського обласного Центру еколого-натуралістичної творчості, мала академія наук відбувся обласний етап фестивалю-пропаганди здорового способу життя «Молодь обирає здоров'я».

Організаторами фестивалю є Департамент освіти і науки облдержадміністрації, обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників та обласний Центр еколого-натуралістичної творчості Мала академія наук.

Відкрила фестиваль Тетяна Шевченко, начальник відділу спеціальної та позашкільної освіти Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, яка привітала всіх присутніх з відкриттям фестивалю та наголосила, що сьогодні боротьба за здоровий спосіб життя є сучасною тенденцією на шляху до перемог у житті.

Також Тетяна Шевченко вручила диплом Міністерства освіти і науки України директору Черкаського обласного центру еколого-натуралістичної творчості, мала академія наук Козинцю Анатолію Йосиповичу за участь у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» у номінації «Директор позашкільного закладу».

Відповідно до програми фестивалю була проведена конкурсна програма, яка складалася із літературно-музично-спортивної міні-композиції, конкурсу плакатів і фотографій, вікторини «Що я знаю про здоровий спосіб життя?», які були спрямовані на популяризацію, пропаганду та роз'яснення серед молоді переваг здорового способу життя.

Усі виступи агітбригад були яскравими, змістовними та донесли важливе повідомлення до глядачів. Соціальна проблематика, пов'язана зі збереженням здоров'я та життя була проілюстрована театралізованими постановками, які не залишили нікого байдужим.

У фестивалі взяли участь команди-переможці І етапу конкурсу - 23 команди загальноосвітніх навчальних закладів з усіх куточків Черкащини.

Переможцями стали:

І місце – команда «Вибір» Шполянського району;

ІІ місце – команда «ЮНІКС» міста Черкаси;

ІІІ місце – команда «Живчики» Лисянського району

Переможців фестивалю - конкурсу нагороджено дипломами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

Проведення заходів у такому форматі, де діти самі беруть участь у пропаганді здорового способу життя є надзвичайно актуальним, адже самі юні борці за власне здоров’я на власному прикладі демонструють важливість цього питання.

Переглядів: 717 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: