Четвер, 25.04.2024, 19:09
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Головна » 2012 » Жовтень » 13 » Кординаційна нарада Міністерства освіти і науки
21:53
Кординаційна нарада Міністерства освіти і науки

     


       10-11 жовтня 2012 року на базі Жашківського міжшкільного навчально-виробничого комбінату та спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів Жашківської районної ради відбулося засідання Координаційної ради міжшкільних навчально-виробничих комбінатів України (МНВК) на тему: «Нормативно-методичне забезпечення діяльності МНВК».

         У роботі засідання Координаційної ради взяли участь Сергій Дятленко, начальник відділу нормативного забезпечення та організаційної роботи Міністерства освіти, молоді та спорту України, Олександр Мельник, заступник директора з науково-дослідної роботи Інституту проблем виховання НАПН України, кандидат педагогічних наук, Оксана Славінська, перший заступник начальника Головного управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації, Сергій Дорошенко, перший заступник голови Жашківської райдержадміністрації, Людмила Гордуновська, начальник відділу дошкільної та загальної середньої освіти Головного управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації, Леонід Шестаковський, голова координаційної ради МНВК України, директор Степанівського навчально-виробничого комплексу Чернігівської області, Валентина Савицька, начальник відділу освіти Жашківської райдержадміністрації, Юлія Лєснікова, методист Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.
       Учасники Координаційної ради ознайомилися з роботою Жашківського міжшкільного навчально-виробничого комбінату. 
       У навчальному закладі надається можливість старшокласникам опанувати першу професію: водія транспортних засобів, оператора комп’ютерного набору, секретаря керівника. Для цього створені навчальні кабінети та лабораторії. Для виконання програм практичного водіння навчальний комбінат має легкові та вантажні автомобілі.



       На пленарному засіданні Координаційної ради присутніх привітала та ознайомила з системою роботи МНВК Черкаської області Оксана Славінська. 

       Наголосив на важливості функціонування міжшкільних навчально-виробничих комбінатів як центрів профільного навчання Сергій Дятленко.  
       Присутні учасники Координаційної ради звернули увагу на особливості дієвої профорієнтації та професійного самовизначення учнівської молоді, актуальні питання впровадження технологічного профілю на базі МНВК, профілізацію старшої школи.

      Розглядалися питання про дієву профорієнтацію та професійне самовизначення молоді, впровадження технологічного профілю на базі МНВК України.
         11 жовтня відбувся «круглий стіл» Координаційної ради, на засіданні якого обговорювалися питання щодо внесення змін до програм підготовки водіїв до нових Державних стандартів професійно-технічної освіти, розробки змістового наповнення державної підсумкової атестації з технологічного профілю, проекту нової редакції Положення про міжшкільні навчально-виробничі комбінати.








Переглядів: 933 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: