Середа, 24.04.2024, 22:14
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » 2013 » Травень » 23 » ХІ Всеукраїнські педагогічні читання «Ідеї дитиноцентризму і педагогічна спадщина Олександра Захаренка»
09:24
ХІ Всеукраїнські педагогічні читання «Ідеї дитиноцентризму і педагогічна спадщина Олександра Захаренка»

       Уже в одинадцяте в травневі дні Черкащина зустрічає поважних гостей на традиційних педагогічних читаннях, присвячених видатному педагогу Олександру Захаренку, народному учителю, академіку Академії педагогічних наук України, директору Сахнівської Авторської ім. О.А.Захаренка середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Корсунь-Шевченківського району Черкаської області.

       21 травня 2013 року на базі Сахнівської школи відбулись ХІ Всеукраїнські педагогічні читання «Ідеї дитиноцентризму і педагогічна спадщина Олександра Захаренка» за участю наукових працівників Академії педагогічних наук України, працівників Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників, Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Департаменту освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації, педагогічні працівники області. Учасниками педагогічних читань від Жашківського району були Свиридюк С.В, заступник директора Соколівської ЗОШ І - ІІІ ст. з виховної роботи та Обложок Н.В., вихователь ГПД Бузівської ЗОШ І - ІІІ ст.  

      Учасники читань поклали квіти до могили О.А.Захаренка, яку, до слова, реконструйовано за підтримки Корсунь-Шевченківської райдержадміністрації та місцевих спонсорів.

Директор Департаменту освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Гаврилюк Г.М. радо вітала в залі Сахнівської школи дружину О.А.Захаренка Віру Петрівну Захаренко.

        Зі словами вітання до учасників педчитань звернувся голова Корсунь-Шевченківської райдержадміністрації Гудименко С.Ю., який зазначив, що ідеї педагогічної роботи та спадщини педагога стали визначальними як для освітян, так і для всіх, хто його знав. Адже серед них: гуманізм, добротворення та любов до ближнього.

За матеріалами сайту Департаменту освіти і науки   - http://guon.at.ua/


Переглядів: 599 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: