Четвер, 25.04.2024, 13:41
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Головна » 2012 » Травень » 3 » Oстанній дзвоник
15:32
Oстанній дзвоник

      Сьогодні в усіх школах Жашківського району пролунав останній дзвоник. На святкових лінійках побували і представники районної влади, зокрема, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Дорошенко привітав випускників Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів. Дійсно, для когось це просто черговий дзвінок і попереду ще їх буде ой, як багато, а для одинадцятикласників – це неповторна і хвилююча мить. Напевно, найважче під час урочистої лінійки випускникам та їхнім батькам, бо ж приходить чітке розуміння: час залишати рідне батьківське гніздо, обирати свою життєву дорогу і писати її власним неповторним почерком. Ніякі слова не можуть передати емоції і переживання педагогічного колективу, головних винуватців свята, і все для них вперше, і все неповторно.

      Продовжуючи вітальну естафету Сергій Васильович подякував вчительському колективу за невтомну, титанічну працю, вірність обраній справі у вихованні та навчанні молодого покоління, а також побажав усім присутнім віри і впевненості у завтрашньому дні, добра й благополуччя, міцного здоров’я і миру, а особисто випускникам – знайти свій шлях у житті, розвиватись фізично, духовно та інтелектуально, творити і працювати на благо України. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших школярів, адже вони пройшли перший і, напевно, найскладніший етап навчання, для випускників останній шкільний дзвоник – це початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення, а головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення, - cказав Сергій Васильович. - Сьогодні ми маємо нагоду низько вклонитися вчителям. Ви, шановні педагоги, не тільки даєте учням знання, а й формуєте їх духовно й фізично, прищеплюєте життєві принципи, допомагаєте виробити характер. Тож нехай любов, якою ви обдаровуєте своїх вихованців, сторицею вертається до вас, зігріває душі і серця. 

      В рамках святкування було нагороджено грамотами найуспішніших учнів школи, активних учасників шкільного життя. Звучали теплі слова вітань цього дня і від учнів, учителів. І настав той хвилюючий момент, якого всі так довго чекали – звучав останній дзвоник.
Переглядів: 683 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: