П`ятниця, 29.03.2024, 07:53
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Головна » 2014 » Лютий » 3 » Як вибрати шкільну дошку
12:46
Як вибрати шкільну дошку

     Якість шкільних меблів має величезне значення для правильної організації навчання

За атеріалами сайту http://osvita.ua/

      Якість шкільних меблів має величезне значення для правильної організації навчального процесу. Саме шкільна дошка є одним із найважливіших засобів для роботи вчителя над змістовною організацією навчального процесу.
      Головне, щоби шкільна дошка була хорошої якості. Тільки на високоякісній антибликовій дошці написи будуть видні як із передніх парт, так і з задніх.
     Також потрібно враховувати той факт, що останнім часом стає все більше учнів із проблемами зору, тому їм потрібно чітко бачити написи, інакше ситуація може погіршитися.
     Ще зовсім недавно практично всі шкільні дошки виготовляли з ДСП і фарбували звичайнісінькою фарбою. Але такі дошки були незручними та дуже швидко зношувалися. Побачити написи на них із задніх парт було дуже складно. Останнім часом з’явилася велика кількість різноманітних шкільних дошок високої якості.
     Усі дошки діляться на два види:
маркерні дошки;
крейдяні дошки.
     Маркерні дошки зручніші, але й ціна їх трохи вище, ніж крейдяних. Існують також комбіновані дошки з різними робочими поверхнями, як крейдяними, так і маркерними. Найзручнішою для занять буде шкільна дошка з магнітною поверхнею, оскільки на ній можна легко закріпити різні плакати та таблиці.
     Купуючи дошку для школи, потрібно враховувати те, що діти можуть її пошкодити. Тому бажано щоби шкільна дошка мала так зване антивандальне покриття.
     Останнім часом стали дуже популярними металокерамічні дошки. Так як металокераміка ‑ це один із найбільш міцних і довговічних матеріалів, то відповідно така дошка служитиме багато років. Окрім цього, варто відзначити, що металокерамічні дошки стійкі до подряпин, не руйнуються та мають антибликову матову поверхню.

Детальніше про підбір шкільних дошок дивіться на сайті компанії ТСО.

Переглядів: 539 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: