Субота, 27.04.2024, 06:07
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Головна » 2016 » Лютий » 12 » Інтернет-конференція на тему: «Методичні засади реалізації завдань трудового навчання згідно з новим державним стандартом»
12:05
Інтернет-конференція на тему: «Методичні засади реалізації завдань трудового навчання згідно з новим державним стандартом»

      Повідомляємо, що відповідно до плану роботико мунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» у лютому 2016 року на Черкаському освітянському порталі (сайт КНЗ ЧОІПОПП Черкаської обласної ради) проходитиме науково-практична Інтернет-конференція на тему: «Методичні засади реалізації завдань трудового навчання згідно з новим державним стандартом».

      До участі в Інтернет-конференції запрошуються методисти районних, міських методичних кабінетів та педагогічні працівники, які мають теоретичні напрацювання, досвід роботи із зазначеної проблеми.

Для обговорення пропонуються такі питання:

  1. Інноваційні педагогічні технології на уроках трудового навчання.
  2. Методика організації проектно-технологічної діяльності учнів.
  3. Професійне самовизначення учнів у процесі трудового навчання.
  4. Форми організації навчальної та практичної роботи, продуктивної праці школярів.
  5. Методичні поради щодо організації і проведення занять.

 Статті для участі в Інтернет-конференції необхідно надсилати до 25 лютого 2016 року на адресу електронної скриньки: metodist_trud@ukr.net  з поміткою теми листа «Інтернет-коференція».

Матеріали Інтернет-конференції будуть розміщенні 12 березня на Черкаському освітянському порталі (у розділі «Конференції, семінари – Інтернет-заходи»). Учасники, статті яких будуть розміщенні на сайті, отримають сертифікати.

Вимоги до оформлення статті:

 -         назву файлу давати за прізвищем автора;

-         шрифт Times New Roman, кегль 14, міжрядковий інтервал 1,5, абзац  1,25 см, всі поля – 2 см,  редактор Word, формат збереження документа сумісний з MS Office 2003 (*.doc);

-         на першій сторінці вказати повну назву відділу освіти чи навчального закладу, назву роботи, прізвище, ім’я, по батькові автора, рік;

-         на другій сторінці надрукувати коротку анотацію матеріалу (3-5 речень);

-         обсяг статті – до 8 сторінок формату А4;

-         в кінці роботи – список використаних джерел (згідно вимог ВАКу – не менше 6), посилання на джерела записувати у квадратних дужках;

-         матеріали мають містити приклади з досвіду викладання.

 

Автори статей несуть відповідальність за зміст і достовірність поданих матеріалів. Редакційна колегія залишає за собою право відхиляти статті, які не відповідають зазначеним вимогам.

 Ректор                                                     Н.М. Чепурна

Кондратюк С.Ю.  640127

 

 
 
 
Переглядів: 491 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: