П`ятниця, 19.04.2024, 04:23
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Головна » 2012 » Жовтень » 7 » День працівників освіти
21:31
День працівників освіти

День працівників освіти

       Красива осінь вишиває клени, а перші дні жовтня дарують нам це тепле і радісне свято - День працівників освіти. Вчитель - одна з найважливіших професій. Вона – для обраних. Він щодня стоїть перед прицілом сотень допитливих очей, палить, як хмиз, нерви, і все ж веде своїх учнів на вищі сходинки пізнання. В приміщенні Жашківського районного будинку культури відбулися святкові заходи з нагоди Дня працівника освіти, який в державі традиційно святкується в першу неділю жовтня. В урочистостях з нагоди свята взяли участь перший заступник голови Жашківської райдержадміністрації Сергій Дорошенко, заступник голови райдержадміністрації Олена Палій, міський голова Ігор Цибровський, начальник відділу освіти райдержадміністрації Валентина Савицька, учителі та педагоги з усього району, запрошені гості. 

       З початку ведучі святкового дійства запросили до вітального слова першого заступника райдержадміністрації Сергія Васильовича, який підкреслив, що професійне свято Дня працівника освіти є особливим для кожної людини, адже все, що ми пізнаємо у своєму житті, будувалось через навчання та освіту, висловив слова вдячності учителям за їхню самовіддану працю, за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, добро і щедрість душі та вручив ряд нагород, зокрема, було відзначено освітян Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради. 

Після завершення урочистостей для працівників освіти та гостей свята відбувся святковий концерт.

Шановні освітяни!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем працівників освіти!

Ми схиляємо голови перед мудрістю і освіченістю освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави. Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, вчите нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду.

          Ваша місія визначальна для держави і суспільства. Від вас залежить щасливе майбутнє України, її економічне процвітання й духовне відродження. Своїми глибокими фаховими знаннями і високими моральними цінностями ви сприяєте особистісному і професійному становленню, соціальній активності та конкурентній спроможності молоді у сучасному глобальному світі. 

Прийміть сердечну вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за здобутки, якими Ви славите рідну Черкащину.

Щиросердно бажаємо Вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги до благородної праці! Святкового Вам настрою!

 














Переглядів: 858 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: