Четвер, 28.03.2024, 21:42
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » 2015 » Липень » 14 » А в «Джерельці» знову завирувало дитинство!
21:47
А в «Джерельці» знову завирувало дитинство!

       

       Відбулось урочисте відкриття першої табірної зміни Жашківського позаміського оздоровчого закладу «Джерельце» на базі Сорокотязької ЗОШ. На офіційній лінійці з нагоди цього дійства відбулось представлення 3 загонів – «Соколята», «Патріот» та «Веселка», кожен загін обрав собі девіз, емблему, символи та різнокольорові галстуки.

      Урочисте підняття Державного прапора, прапора «Джерельце», виголошення рапортів загонами, клятва вожатих, – все це відбувалось піднесено, під гучні оплески дітей та їх батьків.

 

 

 

 

 

 

 

     

     Зі щирими словами привітань до вихованців та працівників закладу звернулись начальник відділу освіти Жашківської райдержадміністрації Л.Г.Рябоконь, начальник фінансового управління райдержадміністрації Г.І.Загребельна, сільський голова с.Сорокотяга Т.П.Вікторук, преставники Благодійного фонду «Нова Громада», бажаючи  дітям приємного та активного відпочинку, зміцнення здоров’я та незабутніх вражень, а працівникам табору нових творчих здобутків, ентузіазму і натхнення у роботі.

       Також звучали і слова подяки спонсорам, які долучились до відкриття оздоровчого закладу, сільським громадам та педагогічним колективам, котрі теж дбали, аби дитячий відпочинок був комфортний та затишний.

      І справді, атмосфера в «Джерельці» чудова, всі умови для літнього оздоровлення і відпочинку дітей тут створені, а краса природи, що оточує сам заклад, лише додає позитиву усім, хто сюди завітає.

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

      Важливо, що діяльність табору побудована таким чином, щоб кожен із п’ятдесяти вихованців мав можливість відпочити після тривалого навчального року, а через різні конкурси, розважальні ігри, спортивні змагання, екскурсії, вечори відпочинку та тематичні вечори проявити себе в різноманітних напрямках, які, в свою чергу, є продовженням навчального та виховного процесу шкільної програми.

       Після урочистої частини свята гості, батьки побували на ігрових майданчиках,в коридорах табору, оглянули оновлені кімнати відпочинку, по-сучасному оздоблені душові та туалети, затишну їдальню.

 

Переглядів: 487 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: