Четвер, 28.03.2024, 17:09
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Головна » 2013 » Лютий » 28 » 90 років виповнюється в цьому році від дня утворення Жашківського району
18:38
90 років виповнюється в цьому році від дня утворення Жашківського району


             90 років виповнюється в цьому році від дня утворення Жашківського району. 90 років сповнених напруженої праці не одного покоління…

        З нагоди цієї визначної події в святково прибраному залі Жашківського кінноспортивного комплексу за ініціативи голови райдержадміністрації Олександра Павлова та підтримки народного депутата України Валентина Ничипоренка,  зібрались ті, хто власною працею творив і творить добробут нашого краю, примножував його славу і багатство, зміцнював економіку. Це свято простих людей, які гідно торують свій шлях і натхненно пишуть історію своєї батьківщини. За кожною цифрою та виконаними виробничими показниками - невтомна щоденна праця, у яку вкладено увесь потенціал, знання та сили.

Звеличений наш рідний край своєю історією, трудовими традиціями і звершеннями. Тисячі кращих з кращих звитяжців невтомно трудилися й нині працюють на різних ділянках і галузях економіки. Вони примножували й примножують досягнуте, вносять вагомий внесок у розбудову й становлення Української держави, її економіку, всі сфери суспільного життя.

         Як у калейдоскопі: змінюються події, обставини, люди… 1917,1918,1921роки, 1923…В результаті реформи з’являється Жашківський район. Відданість і самовіддача людей були неймовірні, попри всі труднощі: брак техніки і те, що доводилося ставити до плуга корів, але господарства міцніли, а урожаї зростали. На святі згадували зі словами вдячності людей, які очолювали колгоспи, які внесли вагому частину в будівництва сіл, шкіл, дитячих садочків, ФАПів, будинків культури. Не стояли осторонь всіх важливих питань життя району сільські голови. Особливу подяку виловлювали людям які згуртували всіх, щоб Жашків став красивим, розвинутим, комфортним – це міським головам. Згадали всіх керівників, які очолювали наш район, адже вони брали на себе відповідальність за перспективу й можливі перемоги, за невдачі і поразки, за пошук шляхів виходу з найскрутніших ситуацій, кожен з них клав часточку серця і душі, свою волю і вміння аби Жашківина стала кращою.

            З ювілеєм Жашківщини присутніх ветеранів війни та праці привітав голова Жашківської райдержадміністрації О.В.Павлов, який наголосив, що кожен із цих людей доклав чимало зусиль, щоб Жашківський район був одним із кращих не лише в області, а й у всьому колишньому Радянському Союзі. І ми, що живемо нині, не можемо не переймати досвід, доброту, мудрість, справедливість у старшого покоління, все це є важливою ланкою життя.       Олександр Васильович подякував присутнім за їхню працю, за небайдужість до життя та побажав душевного спокою і віри у краще майбутнє. 

За матеріалами сайту http://zhrda.jimdo.com

Переглядів: 689 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: