Четвер, 25.04.2024, 02:36
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2012 » Грудень » 18 » 16 днів проти насильства
15:38
16 днів проти насильства

З 25 листопада по 10 грудня в навчальних закладах району проходила щорічна МіжнароднА акція  «16 днів проти насильства» 

          В 34 навчальних закладах проведено лекції, бесіди, усні журнали на теми:

«Домашнє насильство», «Рабство та його сучасні прояви», «Пастки кохання», «Насильство – аспекти, проблеми, відповідальність, шляхи уникнення», "Мій вибір: життя без насильства», "Я влаштовуюсь на роботу”, «Техніка працевлаштування” , "Робота за кордоном: міфи та факти” .

          Серед учнів 9-11 класів проведено психолого-педагогічні бесіди, тренінги на тему «Проблема насильства – шляхи подолання», "Права людини та    попередження насильства",  «Два погляди на насильство” . У Жашківській ЗОШ 9 грудня проведено вечір «Суд молоді над поганими звичками».

         8 грудня на базі Бузівської ЗОШ проведено круглий стіл заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів на тему "Формування сучасної моделі Школа сприяння здоров’ю” .

         26 навчальних закладах організовано відео – лекторії  з переглядом відеофільмів "Жертва”, «Якщо я не повернусь», «Домашнє насильство».

                 На базі засідання правового клубу «Феміда»Жашківська ЗОШ№4 проведено диспут між учнями старших класів на  тему: "Насильство: сила чи безсилля?” (учні міських шкіл району)

                 3 грудня проведено районний конкурс учнівських волонтерських загонів «Молодь обирає здоровий спосіб життя». Проведено лекції «Профілактика СНІДУ та ВІЛ-інфекції”» з запрошенням представників центру соціальних служб для молоді.

                 В навчальних закладах підготовлено спецвипуск шкільної газети та презентацію заходів в рамках даної акції (розмістити на сайті РМК) « 16 днів – про що вони говорять".

                Організовано конкурс та виставку дитячих малюнків, соціальних плакатів «Дитяче мистецтво проти насильства». Тематичну виставку дитячих робіт на тему: "Вираження насильства в ЗМІ"; "Стосунки в сім’ї, зокрема батьків до дітей"; "Міліціонер очима дитини".

                Серед учнів шкіл району проведено конкурс учнівських творів, рефератів на тему: «Щоб від насильства звільнити світ».Організовано  в навчальних закладах рекламу «гарячої лінії».

          В школах організовано розповсюдження листівок, плакатів, інформації з даної тематики. В 12 навчальних закладах проведено  молодіжні тематичні дискотеки . Організовано  виїзд психолого-педагогічного консультативного пункту.

                 Проведено правоосвітні та правовиховні заходи в рамках Всеукраїнського тижня права. У 34 навчальних закладах проведено Всеукраїнський урок «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини.

 

 

Переглядів: 1271 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: