П`ятниця, 19.04.2024, 06:48
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Головна » 2013 » Лютий » 11 » Відбувся фінальний етап ІІІ міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка
10:30
Відбувся фінальний етап ІІІ міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка
За матеріалами сайту http://guon.at.ua/


  9 лютого в рамках конкурсу в Черкаському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних працівників відбулося свято «Свіча запалена від серця», де переможці ІІІ етапу отримали нагороди та виконали завдання IV (заключного) етапу конкурсу. 

    «Ой, сину, бурхливе, неспокійне життя матимеш, проте вічною буде слава твоя», - такими словами розпочалося свято, в якому взяли участь конкурсанти, їхні учителі, викладачі, батьки, друзі та організатори заходу.

     До юних шанувальників українського слова з привітальним словом звернулися В.П Касян., заступник голови Черкаської обласної ради, Г.М. Гаврилюк начальник Головного управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації, Н.М. Чепурна, ректор інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.

     Л.В. Корецька представник Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України зачитала привітання Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Д.В.Табачника  та передала конкурсантам  конверт із завданнями.

   Окрасою свята стали вокально-хореографічні композиції ансамблю «Кропивнянчик» Кропивнянської спеціалізованої школи Золотоніського району.

   Юних шанувальників Шевченкового слова та своїх однолітків привітала  учениця 11 класу Лисянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Лисянської районної ради Гаяне Джагінян.

    Свято завершилось нагородженням переможців обласного етапу конкурсу дипломами та подарунками, педагогів – подяками Головного управління освіти і науки облдержадміністрації.

      «Щоб повнилася душа українським духом, щоб утверджувалося в ній «чисте золото правди» і мрій широких розгін, щоб жила українська мова, жила і процвітала у кожній душі і ніколи не заростала стежка до могили генія українського народу», - слова напуття пролунали для учасників IV етапу, а також для всіх присутніх на святі.

      Бажаємо нашим конкурсантам перемоги і на цьому етапі творчих змагань!

Переглядів: 650 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: