П`ятниця, 26.04.2024, 02:18
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Головна » 2015 » Листопад » 23 » На обласній нараді за участі керівників відділів освіти обговорили актуальні освітянські питання
11:17
На обласній нараді за участі керівників відділів освіти обговорили актуальні освітянські питання

     18 листопада на базі обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників відбулася нарада за участі керівників відділів освіти області, протягом якої обговорено стан справ освітньої галузі.

    Звертаючись до присутніх, директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський подякував за участь у зборі гуманітарної допомоги для учнів Донецької та Луганської областей. Так, спільними зусиллями небайдужих зібрано понад 22 тис зошитів 10 тис одиниць навчальної літератури та канцелярського приладдя.

     Окремо Валерій Вікторович закликав змістовно підійти до проведення 27 листопада уроку пам’яті жертвам Голодомору, долучитися до Всеукраїнської акції пам’яті 28 листопада.

     Також директор Департаменту наголосив на підвищенні якісного рівня викладання предмету «Захист Вітчизни». Зокрема, відзначив кадрове забезпечення викладання, до якого мають бути залучені особи з відповідною фаховою підготовкою та військовою службою.

     Заступник директора Департаменту Оксана Сімушіна підвела підсумки огляду-конкурсу шкільних їдалень, наголосивши на дотриманні правил організації харчування в навчальних закладах.

     Оксана Іванівна наголосила на співпраці між відділами освіти та методичними кабінетами.

     Увагу присутніх було також акцентовано на врахуванні термінів навчання у зв’язку з проведенням ЗНО та військово-польових зборів.

     Також Оксана Іванівна зупинилася на питанні порядку та вимог щодо отримання нагород педагогічними працівниками.

Голова обкому Профспілки працівників освіти і науки України Ольга Жалдак відзначила нагальну потребу в молодих спеціалістах. Також поінформувала про черговий VIIІ з’їзд Профспілки працівників освіти і науки України, на якому обговорювалися питання надання якісної освіти, соціальний захист працівників сфери освіти.

 Ректор ЧОІПОПП означила основні нововведення у рамковому Законі України «Про освіту».

     Наталія Миколаївна озвучила плани обласного інституту щодо проведення заходів, приурочених до відзначення Року англійської мови.

     Також було звернено увагу на питанні забезпечення кадрами психологічних служб, нагошено на недопущенні скорочення штату психологів.

Переглядів: 469 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: