П`ятниця, 19.04.2024, 23:11
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Головна » 2018 » Вересень » 2 » Відбулась серпнева конференція педагогічних працівників району
18:40
Відбулась серпнева конференція педагогічних працівників району

Традиційно склалося, що напередодні нового навчального року в освітянському колективі Жашківщини проводиться серпнева педагогічна конференція, завдання якої полягає у визначенні пріоритетних напрямків роботи та її підсумки за минулий навчальний рік.

Тож і напередодні 2018-2019 навчального року у районному будинку культури за участю педагогічних колективів закладів дошкільної, загальної середньої освіти, Центру національно-патріотичного виховання відбулось вищезазначене зібрання.

Серед запрошених – голова районної ради С.І.Волошенюк, заступник голови райдержадміністрації Т.А.Федоренко, начальник фінансового управління Г.І.Загребельна, депутат районної ради Р.М.Лещенко, які привітали освітян району з початком навчального року та висловили вдячність за терпіння, мудрість, сумлінність у виконанні високої місії – виховання підростаючого покоління та побажали педагогам здоров’я, благополуччя, старанних, вдячних учнів.

У своєму виступі начальник відділу освіти райдержадміністрації В. І. Бродовенко детально зупинився на питанні реформування освітньої галузі, впровадження концепції Нової української школи.

Адже16 вчителів початкової ланки навчальних закладів району уже пройшли спеціальну підготовку, їх навчали онлайн та на очних курсах і з вересня вони суттєво готові змінити систему викладання у перших класах, будуть впроваджувати новий Державний стандарт початкової освіти.

Цьогоріч у районі вперше стануть школярами 124 першокласники. Найбільше їх сяде за парти у Тинівському -1 учнів, Тетерівському ЗЗСО – 12 учнів, а також Вороненському та Олександрівському ЗЗСО – по 10 учнів.

Детально про реалізацію Концепції розповіла методист РМК Н.В.Браславець, за її словами головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті.

Про розвиток системи інклюзивної освіти та створення Інклюзивно-ресурсного центру розповів його директор М.М.Мазур.

На завершення дійства кращим колективам та педагогам було вручено спільні грамотами райдержадміністрації та районної ради, відділу освіти.

Переглядів: 467 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: