П`ятниця, 29.03.2024, 09:47
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Жашківської РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 220
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Новин
Друзі сайту
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Головна » 2017 » Вересень » 5 » Відбулась районна конференція педагогічних працівників
08:03
Відбулась районна конференція педагогічних працівників

      Традиційно наприкінці серпня в освітянському колективі Жашківщини проводиться серпнева педагогічна конференція, завдання якої полягає у визначенні пріоритетних напрямків роботи освітньої галузі району. Так і цьогоріч у районному будинку культури була проведена районна конференція педагогічних працівників за участю заступника голови Жашківської районної державної адміністрації Таїси Федоренко, міського голови Ігоря Цибровського, начальника фінансового відділу Жашківської райдержадміністрації Галини Загребельної, які з вітальним словом звернулися до учасників зібрання.

      Віталій Бродовенко, начальник відділу освіти райдержадміністрації, звернувшись до учительської громади, наголосив, що освіта була і надалі залишається найвищим національним пріоритетом, основою для розвитку особистості, суспільства та держави. Тому створення високоефективної системи якісної освіти – це об’єктивна вимога часу. Також особливо звернув увагу на тому, що нині в Україні проходить процес децентралізації, який передбачає реформування всіх сфер життя місцевих громад. А одним із найбільших секторів публічних послуг, якими користується населення, починаючи з рівня окремої громади, є освіта. Так, назріла потреба модернізації освітньої галузі, тому відповідно до цього завершується розробка нового Закону «Про освіту». А в його основу покладено нові можливості для розвитку і підвищення своєї конкурентоспроможності здобувачам освіти, освітянам та навчально-виховним закладам. Проте, як зазначив очільник освітянської галузі, реалізувати його можливо лише за наполегливої праці усіх освітян.

     Оксана Кракало, завідуюча методичним кабінетом відділу освіти у своєму виступі розкрила основні пріорітетні напрямки методичної роботи навчально виховних закладів району, а директор Жашківської СПШ №1 Олександр Ярош освітянам району презентував модель закладу.

     Начальник фінансового відділу райдержадміністрації Галина Загребельна розкрила перед педагогами фінансові аспекти реформи “Децентралізації влади” в умовах створення Жашківської, Соколівської та Бузівської територіальних громад.

     Після учительської конференції усі педагоги приступили до роботи на предметних секційних заняттях, де отримали методичні вказівки, нові напрямки роботи та плани відповідно до освітянських програм.

     Гуртківці будинку дитячої та юнацької творчості підготували святкові виступи, виставку творчих робіт, художніх виробів, картин, які створили святковий настрій учасникам конференції.

Переглядів: 467 | Додав: zhrvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: